Undervisere

Ditte Buur Bækgaard

“Jeg var engang sådan én der udviklede hjemmesider. Men jeg kedede mig simpelthen så meget.
Så jeg i stedet blev yogalærer.

Jeg underviser intuitivt, legende og undersøgende. Jeg underviser dynamisk og blidt, men også styrkende og teknisk.
Jeg har så godt som aldrig “hands on”, fordi jeg har tillid til at du kender og mærker din krop bedst – og fordi jeg tror på at alignment ikke skal være identisk på tværs af kroppe, snarere unikt!”

Ditte er kvinden bag Yoga 2A.1.

Mette Stentoft

Det at praktisere yoga er for mig en virkelig sjov og legende måde at være i verden på.

Jeg elsker at stå i rummet sammen med andre og udføre bevægelser i flow, sammen men dog med et fuldstændigt individuelt fokus på sin egen indre rejse.

I min undervisning er der fokus på sensitivitet, placering af fundamentet, leg og balancegangen mellem det kraftfulde og det blide. Vi balancerer, vender på hovedet og undersøger teknikkerne til at kunne være i disse smukke stillinger.

Tine Louise Rossing

“Jeg underviser i Vinyasa og Yin yoga.
Jeg arrangerer yogaretreats, hvor hygge og nærvær er i fokus sammen med yogaen.
Til dagligt er jeg folkeskolelærer.

Jeg har undervist i fem år, men min fascination og begejstring for at arbejde med krop og sundhed rækker mange år tilbage.”

Githa Dieckmann Amstrup

“Yoga er noget jeg bærer i mit hjerte og anvender i mit liv.

I undervisningen inviterer jeg både til fordybelse og til at være nysgerrig på kroppens muligheder i de enkelte stillinger.

Intuition, væren og rummelighed vægtes højt.
Yogaen anvendes som redskab til at komme ned i et gear, hvor du som deltager øver dig i at mærke og fornemme dig selv, din krop og dit sind, såvel som at arbejde bevidst med eventuelle blokeringer og fysiske udfordringer.”

Birgitte Bock

Birgitte Bock

“Min yogarejse startede som en del af min mindfulnessuddannelse for år tilbage. Det er blevet en rejse der konstant udvikler og forandrer sig, bliver ved med at overraske og aldrig ender.

For dig vil det sikkert betyde noget helt andet, og det er det der gør yoga så fantastisk.

Jeg arbejder med helheden både fysisk og mentalt. I mine klasser vil du opleve opmærksomhed, vejrtrækningsøvelser og mindful tilgang til kroppen.

Den rette træning betyder ikke, hvor langt du kan komme ud i et stræk, men at udføre en øvelse korrekt med respekt for netop din krop for optimal og sikker træning.”

Mathilde Kehler Svarre

Mathilde Kehler Svarre

“Opmærksom bevægelse har altid været et mentalt frirum for mig, for i når vi er i kroppen, er vi i nuet.
Et fantastisk anker, vi altid kan vende tilbage til, som hjælper os med at lande og skabe jordforbindelse igen.

Jeg har en dyb respekt for, og fascination af kroppenes mange forskelligheder.

I min undervisning vil de bløde, langsomme bevægelser altid blive guidet igennem et venligt og nysgerrigt samarbejde, hvor vi undersøger kroppens behov og udforsker dens muligheder.”

Mathilde er pt. på barsel.

Birthe Hansen

Jeg mediterer selv først og fremmest for at komme tilbage til mig selv, efter mental støj, travlhed, forventninger og arbejde har jeg brug for stilhed og kontakt til min egen stemme.

Jeg bruger mindfulness som udgangspunkt for mit arbejde som underviser i meditation. Det gør jeg fordi metoderne er sekulære – du behøver ikke tro på noget – og de er enkle. Jeg bruger også visualiseringer og andre øvelser for at styrke dig og for at give dig øvelser du kan bruge i et travlt hverdagsliv.

Diana Bjerre

“Jeg har små 500 fødsler bag mig – og bliver til stadighed imponeret over hvad den fantastiske kvindekrop kan. Der er SÅ meget power i de kvindekræfter – det kan jeg blive helt høj af.

Uanset hvor du møder mig, skaber jeg et trygt rum hvor du får mulighed for både at spørge og at dele. Jeg laver et oplæg som vi tager udgangspunkt i, men det er jer der bestemmer retningen.”

Diana er husets jordemoder.

Marlene Dafne

“Jeg brænder for børn og bevægeglæde – i samspil med nærværet og harmonien.
Det skaber muligheden for at lære os selv bedre at kende.

Lige meget i hvilke sammenhænge jeg møder børn, er formålet at inspirere og lære dem redskaber til at komme i balance, mærke med kroppen og give dem styrke indenfra.

Jeg skaber altid et rum hvor den enkelte føler sig set og mærker en tryg atmosfære.”

Marlene står bag Balancebørn.

Marloes Demmer

“Jeg elsker at danse!

Dansen sætter mig fri og jeg har over de seneste år opdaget de terapeutiske effekter, dansen kan give.

Som psykoterapeut og menneske er jeg fascineret af, at kroppen alene kan forløse mange af de ting, som fylder i vores sind og hvor ordet og hjernen nogle gange er lang tid om at forklare og analysere, så har kroppen en intuitiv evne til at udtrykke sig – hvis vi tør lade den. “

Marloes er på barsel.