Luksusmødregruppe: efterfødselsyoga og moderskab

DKK 250,00

75 minutter yoga med Ditte – herefter te, hygge og aktivitet om moderskab.

Kom som du er, sammen med din baby og i behageligt tøj. Læs mere om luksusmødregruppen her.

Sammensæt dit eget forløb: 3 gange for 700 kr. – 6 gange 1350 kr.

Ryd
Varenummer (SKU): LMG001 Kategori:

Er du på barsel? Drømmer du om at give dig selv og din krop lidt kærlighed? Trænger du også til at få lidt nye input?

Så tag din baby med og nyd 2,5 time i hyggeligt, trygt selskab med andre mødre til

Luksusmødregruppe hos Yoga 2A.1

Læs mere om luksusmødregruppen her.

OBS! Du må gerne komme alene, bare dig og din baby!
Det er ikke meningen at du skal tage hele din mødregruppe med. Men på den anden side er du meget velkommen til at invitere dem med!😊

De første 75 min. står i yogaens tegn. Efterfødselsyoga med Ditte, der har specialiseret sig i kvindekroppen under og efter den kæmpe transformation en graviditet udgør.
Det er yoga for mor. Yoga for din krop. Yoga der lader dig finde ind til din feminine styrke og blive gode venner med din krop!
Nogle gange får babyerne lov til at lege lidt med. Men det er yoga for dig!

NB! Sæt dit ambitionsniveau ned! Du skal ikke forvente at dyrke yoga i 75 min. uafbrudt. Yoga med baby on the side er noget helt andet end dengang du var alene. Din baby vil højst sandsynlig både kræve babs og ny ble midt i dit hundestræk. Og det er okay! Nogle dage passer det lige med din babys lur, og du får god tid til dig. Andre dage vil du måske opleve mest at kigge på de andre yogi-mammas, imens du ammer. Og det er også okay. Yoga er også at trække vejret dybt og roligt imens man nusser sin baby! 😉

Efter yogaen får du 15 min. pause til at pusle/putte/vikle/vække baby, tisse mv. Vi serverer en kop te og lidt snacks, og så samles vi igen i salen til dagens aktivitet.
Hver uge er der et nyt tema, men fælles for alle aktiviterne er, at de er relevante for dig der er nybagt mor. F.eks.:

  • Samtale om fødslen – jordemoder Diana åbner op for snakken om din fødsel. Det er helt op til dig hvor meget du har lyst til at dele – og Diana sidder klar til at forklare, besvare spørgsmål m.v.
  • Motorik-leg med din baby – Marlene, der er ekspert i børn og bevægelse, guider dig og din baby igennem hyggelige lege og øvelser der fremmer din babys motoriks udvikling.
  • Kvindecirkel om at passe på dig selv – familiemaster og coach Sara skaber et trygt rum og inspirerer til hvordan du kan huske dig selv midt i din nye rolle som mor (til flere). 
  • Rebozo lukning – jordemoder Diana guider “svøbning af mor”. Op til og under fødslen skal kvinden åbne sig – fysisk men og mentalt. Rebozo-lukning er et gammelt ritual fra Mexico, hvor den nye mor svøbes i et tørklæde og “lukkes” igen. Det giver ro i kroppen og grounder dig, så du kan stå stærkere  i moderskab.

Sammensæt dit eget forløb: 3 gange for 700 kr. – 6 gange 1350 kr.

Datoer

25. februar, 3. marts, 17. marts, 24. marts, 31. marts, 14. april, 21. april, 28. april, 5. maj, 12. maj, 19. maj, 26. maj, 2. juni, 9. juni