Efterfødselsyoga og moderskab i Sorø – forløb 2020

DKK 650,00

Efterfødselsyoga er træning tilpasset din forandrede krop. Det er netværk med andre mødre i dit nærområde. Der er altid tid til spørgsmål, til at dele oplevelser, bekymringer eller lignende – eller bare til en hyggesnak over en kop te.

Ryd
Varenummer (SKU): EY2020 Kategori:

“Efterfødselsyoga og moderskab” i Sorø er et forløb for dig der er blevet mor.

En fødsel er en kolossal oplevelse. En transformation helt uden sammenligning.
Graviditet og fødsel efterlader dybe spor. Både kropsligt og mentalt. Måske har du nydt hele rejsen – måske er der rigtig meget arbejde at gøre, før du lander trygt i din nye situation.
Uanset om det var første gang eller du har prøvet det før. Uanset om du elskede eller hadede det. Uanset om du tog 30 kg på eller havde en flad mave dagen efter.

Forløbet “Efterfødselsyoga og moderskab” er for dig! ❤️

Om “Efterfødselsyoga og moderskab” 

Forløbet strækker sig over 4 uger.
Hver gang mødes vi til en times nærende efterfødselsyoga ved yogalærer Ditte, der har specialiseret sig i kvindekroppen. Hver anden gang kommer jordemoder Diana efter yoga.

Efterfødselsyoga fokuserer på den sunde, nænsomme genopbygning af kroppen, der har skabt et lille nyt menneske. Du genfinder din egen styrke, og lærer at bruge kroppen sundt i dagligdagen med en lille baby. Du får tid til at trække vejret, og løsnet skuldrene.

Når Diana kommer, serverer vi en kop te og lidt snacks, og skaber et rum med nærvær og fortrolighed. Diana sætter snakken i gang med et overordnet tema – temaer som fødslen, parforhold, livet som kvinde og mor. Men det er dét der fylder hos dig og de andre mødre det hele skal handle om. 
Måske har du spørgsmål? Måske er det rart at dele oplevelser med moderskabet, med andre der forstår. Måske har du brug for bare at lytte.
Intet er for stort eller småt, og ingen følelser er forkerte. Det du siger i yogasalen, bliver i yogasalen.

Forløbet fylder din rygsæk med masser at tips, tricks, gode råd og øvelser der kan gøre dig stærkere både fysisk og mentalt – og som er overskuelige at tage til dig midt i babykaosset.

“Efterfødselsyoga og moderskab” forløb i Sorø 2020  

 

 November-december 2020

  • 9. november – kl. 11.30-12.30
  • 16. november – kl. 11.30-13.30
  • 23. november – kl. 11.30-12.30
  • 30. november – kl. 11.30-13.30

NB! Sæt dit ambitionsniveau ned! Du skal ikke forvente at dyrke yoga i en time uafbrudt. Yoga med baby on the side er noget helt andet end dengang du var alene. Din baby vil højst sandsynlig både kræve babs og ny ble midt i dit hundestræk. Og det er okay! Nogle dage passer det lige med din babys lur, og du får god tid til dig. Andre dage vil du måske opleve mest at kigge på de andre yogi-mammas, imens du ammer. Og det er også okay. Yoga er også at trække vejret dybt og roligt imens man nusser sin baby! 😉

Kom som du er!

Datoer

September (1/9, 8/9, 15/9, 22/9), September-oktober ( 28/9, 5/10, 19/10, 26/10), November (9/11, 16/11, 23/11, 30/11)