Luksusmødregruppe

Er du på barsel? Drømmer du om at give dig selv og din krop lidt kærlighed?
Trænger du også til at få lidt nye input omkring alle de emner der rører sig i livet som mor til en lille ny?

Så tag din baby med og nyd 2,5 time i hyggeligt, trygt selskab med andre mødre til

Luksusmødregruppe hos Yoga 2A.1

Tirsdage 11:00-13:30

Vi lægger ud med 75 minutters yoga.
Yogalærer Ditte , der er specialiseret i den transformerede kvindekrop før og efter fødslen, guider dig igennem en feminin og nærende klasse.
Yogaen er tilpasset din krops helt unikke tilstand efter graviditet og fødsel, og de intuitive bevægelser genopbygger din styrke og lader dig mærke dine egne grænser igen.

Hvis babyerne er vågne, kan det være at de får lov til at være lidt med til at lege – men ellers handler det om dig!
Hvis du er nysgerrigDu kan læse mere om efterfødselsyoga med Ditte her.

Efter en pause, med tid til at lave en kop te, pusle baby og sætte sig til rette, samles vi om dagens andet element: en aktivitet omkring dit moderskab.

Fødselsamtale

Jordemoder Diana åbner op for snakken om din fødsel i et forum med nærvær og fortrolighed.
Måske har du spørgsmål? Måske er det rart at dele oplevelsen, med andre der forstår. Måske har du brug for bare at lytte.

Diana har erfaring fra mere end 500 fødsler, og hun står til rådighed for spørgsmål, forklaring mv.

Rebozo lukning

Rebozo betyder egentlig bare tørklæde, men dækker over en traditionel form for massage fra Mexico.
Herhjemme har vi især taget rebozoen til os i arbejdet med gravide – og du møder det både på vores gravidyoga og fødselsforberedelses forløb samt til vores fødselsworkshops for par.
Men rebozo kan også være magisk for efterfødselskroppen.
Jordemoder Diana vil guide rebozo lukning. Her svøbes den nybagte mor i tørklæder, for symbolsk at lukke kroppen igen – både op til og under fødslen åbner kvinden sig både fysisk og mentalt.
Rebozo lukning er som en varm omfavnelse, der lader dig fornemme din krops grænser, grounder dig og gør dig parat til at kunne åbne op for det nye, der er født i dig. Din nye rolle som mor!

Baby-motorik

Parforhold, kærestetid og sex

Diana åbner også op for snakken om parforhold og opmærksomhedspunkter i den nye familie, som kan styrke kærligheden og den gode relation.

Kvindecirkel – om at passe på dig selv

Måske ser du straks for dig, at vi skal sidde i lotusstilling i en tung duft af røgelse og sige mantraer. Sådan kan en kvindecirkel godt være. Men det vi byder ind til i luksusmødregruppen er blot et frit, åbent og trygt rum hvor vi som kvinder kan støtte hinanden og dele, det vi har lyst til at dele. Og så sidder vi i en cirkel – fordi cirkler skaber ligevægt! 😊

Sara åbner for en samtale om hvordan man bedst muligt kan tage vare på sig selv, samtidig med at man er den allerbedste mor for sit barn.

Når man er ny i moderskabet (eller måske lige har fået nummer 2, 3 eller 4), kan det være svært at finde tid til at passe på sig selv – og det kan være svært at tillade sig at bruge tid på sig selv!
Ikke desto mindre er det noget af det vigtigste vi kan gøre som mødre – bl.a. fordi vores børn har brug for at lære det fra os, hvis vores børn altså skal lære at passe på sig selv.

Sara deler ud af sine egne erfaringer med at spotte de små muligheder der er for at prioritere sig selv i en travl børnefamiliehverdag, ligesom Sara også vil fortælle hvilken forskel det kan gøre at huske sig selv.

Mest af alt er cirklen tænkt som et rum hvor der er plads til at I som nybagte mødre, som kvinder, kan dele alt det sårbare, det glædelige og det smertefulde med hinanden i et trygt og ikke-dømmende rum.

Du kan læse mere om Sara og hendes kvindecirkler her og på instagram