Efterfødselsyoga Sorø

Er du blevet mor? Tillykke!

En nybagt morkrop er noget af det sejeste!
Den har groet et helt nyt menneske, og bragt det til verden.
Men det er også noget af det mest sårbare – og den har brug for kærlighed.💜

Til efterfødselsyoga i Sorø kan du give din krop den omsorg den trænger til!

Forløbet

Forløbet strækker sig over 5 uger.
Hver uge byder på en times nærende efterfødselsyoga med yogalærer Ditte, der har specialiseret sig i kvindekropppen.

Den første onsdag runder vi yogaen af med et besøg af jordemoder Diana. Vi samles over en kop te og lidt snacks, i et rum af nærvær og fortrolighed.
Diana sætter gang i snakken om fødslen – og der er både plads til at dele din oplevelse, stille spørgsmål eller bare lytte. Intet er for stort eller småt, og ingen følelser er forkerte. Det du siger i yogasalen, bliver i yogasalen. Og det er selvfølgelig helt op til dig, hvor lidt eller hvor meget du selv har lyst til at dele.

Vi lader snakkene fylde dét de har brug for at fylde. Præcis hvornår vi slutter, afhænger derfor af historierne – og af babyerne. Dog senest 14:30.

Yoga

Efterfødselsyoga i Sorø er nænsom genoptræning, med blide flows, masser af teknik og åndedrætsøvelser. Øvelserne er særligt tilpasset kroppen der for nylig har båret og født et barn.

Målet er at give dig ro til at lande i din morkrop. At lære den at kende, og at vække alle dens styrker.
Du bevæger dig langsomt og flydende. Med tid til at være blød. Med tid til at stille spørgsmål. Lige så mange gange som din ammehjerne har brug for! 😉

Vi har særligt fokus på bækkenbund og kernemuskler, og du lærer og øver at bruge kroppen mest optimalt – så du bliver stærkere af dine hverdagsbevægelser.
Du vil møde flere af Elin Solheims teknikker iblandet yoga. [Elin er nordens ukronede dronning indenfor genoptræning af delte mavemuskler og dysfunktionelle bækkenbunde].

Vi tager små skridt, og lægger et fundament du selv kan bygge videre på.
Du bliver tryg ved at bruge kroppen, Tryg ved hvordan du hjælper din krop til den nemmeste heling.

Praktisk

Du kan deltage på holdet, så snart du selv føler dig klar. Det kan være 3 uger efter fødslen – eller efter 6 måneder.

Din baby må gerne være med, og ind imellem – når stemningen er til det – tager vi babyerne med i øvelserne. Men efterfødselsyoga er for dig!
Har du tvillinger er begge børn selvfølgelig velkomne.

NB! Har du rectus diastase, mistanke herom eller besked fra lægen om at “dit knib ikke er godt nok” så er holdet her det helt rigtige for dig!
Rom blev ikke bygget på én dag, men du er på rette vej!

Har du allerede deltaget på efterfødselsyoga forløbet, og har du lyst til mere yoga og fokuseret træning – sammen med din baby – så er barselsyoga drop-in holdet for dig.

Efterfødselsyoga mor flyver baby
Efterfødselsyoga mor med baby
Yoga mor i janu sirsana med baby