Efterfødsel Ceremoni

Hey, mamma – du har skabt et nyt liv!
Og for at hylde dig for dét, har vi skabt efterfødselsceremonien. ❤️

Fødslen

En fødsel er en kolossal oplevelse. En transformation helt uden sammenligning.
Graviditet og fødsel efterlader dybe spor. Både kropsligt og mentalt. Måske har du nydt hele rejsen – måske er der rigtig meget arbejde at gøre, før du lander trygt i din nye situation.
Uanset om det var første gang eller du har prøvet det før. Uanset om du elskede eller hadede det. Uanset om du tog 30 kg på eller havde en flad mave dagen efter.

Tag plads til at være stolt af dig selv!

Alt for ofte bliver vores fødsler degraderet til ”men der kom en dejlig baby ud”. Og det gjorde det muligvis, men fødslen er så meget mere end det, og du har ret til at lade det hele fylde.

Sammen skaber vi en eftermiddag, hvor din fødselsoplevelse kan stå stærkt.

Efterfødselsceremoni

Vi starter med en times nærende, blid yoga. Fokus er at gøre dig blød og tryg i din krop, gennem rolige, intuitive bevægelser. Alle øvelser er tilpasset den sårbare efterfødselskrop.

Med varme, åbne kroppe samles vi over en kop te og lidt snacks, i et rum af nærvær og fortrolighed. Jordemoder Diana sætter snakken i gang om fødslen – og der er både plads til at dele din oplevelse, stille spørgsmål eller bare lytte. Intet er for stort eller småt, og ingen følelser er forkerte. Det du siger i yogasalen, bliver i yogasalen. Og det er selvfølgelig helt op til dig, hvor lidt eller hvor meget du selv har lyst til at dele.

Når snakken klinger af, inviteres du til at modtage en rebozo-lukning.
Under graviditeten åbner din krop sig mere og mere. Fysisk, men også mentalt. Det kulminerer i den ultimative åbning – fødslen. Mange kvinder oplever en følelse af stadig at ”stå åben” længe efter fødslen.
En rebozo-lukning er en gammel mexicansk tradition. Ved hjælp af tørklæder bindes din krop sammen. Det lyder måske mærkeligt, men det føles som en kæmpestort kram.
Det kaldes en lukning, fordi de stramme tørklæder, giver dig en følelse af at få lukket kroppen igen.

Dig

Efterfødselsceremonien er en mulighed for at få lov til at dele og bearbejde din fødselsoplevelsen, og runde hele forløbet af på en kærlig måde.
Din baby er inviteret med til ceremonien – men det er dig det hele handler om.

Du kan deltage til efterfødselsceremonien så snart du har lyst, det er ikke vigtigt hvor gammel din baby er.